top of page

Подкасти довкола автоматики

Оновлено: 13 лист. 2022 р.

Автор статті - Олександр Пупена, учасник i4u

Давно вже думав започаткувати рубрику для Ютубу "Довкола автоматики", ще задовго до війни. Ідея дуже проста: коли мені хочеться з кимось побалакати з приводу якоїсь технічної і не дуже теми з автоматики, ми зустрічаємося в онлайні, або офлайні, ця розмова записується і викладається на ютубі. Мінімум попередньої підготовки, максимум імпровізації. Не думав що під час війни буду починати такі ініціативи, але прийшла необхідність в отриманні консультації, і я подумав чому б і ні. Зрештою, голова має бути повністю в праці, а праця направлена на загальну просвіту українських інженерів. На Фейсбуці в коментах до анонсу колега запропонував мені робити формат подкасту, коли діалог можна просто слухати без прив'язки до відео. Ідея мені сподобалася, тому вирішив зробити саме в такому форматі.

Таким чином, 15 квітня 2022 року я провів першу таку зустріч, де поспілкувався з Артуром Коробовим про цікаві контролери PLCNext. Кількість лайків за перші ж дні перевищила успіх усіх моїх попередніх відео. Враховуючи що більшість моїх підписників російськомовні, я очікував на велику кількість дизлайків. По факту за три тижні з моменту викладення запису на власному каналі був лиш один дизлайк, хоча на початку відео я висловив свою позицію відносно завершення знімання російськомовного контенту і закриття існуючого на каналі. Вважаю що це гарний показник того, шо формат зайшов слухачам.


На момент написання даної статті було ще два випуски. 19.04.22 говорили з засновниками a-Gnostics Ярослав Недашковський та Андрій Старжинський про використання машинного навчання для керування в промисловості та інфраструктурних об'єктах".

28 квітня говорили про машинний зір простими словами з Євгенієм Бондаренко.

Про що говорили в деталях розповідати не буду, послухайте самі. Думаю що попереду буде ще багато цікавих випусків, тому підписуйтеся на мій Ютуб канал, якщо вас тема і формат зацікавили.

20 переглядів0 коментарів
bottom of page